top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
SMED & OEE - reducere omstillingstider på maskiner og anlæg

SMED & OEE – Omstilling under 10 minutter

SMED er en forkortelse for Single Minute Exchange of Die, hvilket vil sige at omstillingstider på en maskine skal holdes inden for et-cifret antal minutter. For at lykkes med SMED kræver det en høj involvering og engagement hos de involverede medarbejdere/operatører.
Formålet med SMED-metoden er at reducere omstillingstider på maskiner og anlæg, derefter kan man reducere seriestørrelser med det slutresultat at minimere produktionstiden for de enkelte produkter, samt effektivisere produktionen.
 
”Hvad kunne effektivitetskurser bruge mere tid på?”
”Egentlig svært at svare på. Jeg synes fordelingen mellem teori og praksis var god, og jeg er meget glad for jeg var med." - Martin, Konsulent
  
Undervisningen er dynamisk, hvor der er fokus på at kombinere teori og kursisternes praksis, så den enkelte kursist får størst mulig udbytte af kursusforløbet.
Målgruppe
Kurset henvender sig til maskinoperatører og andre medarbejdere og ledere som arbejder med produktionsledelse. Derudover kræves ingen andre forudsætninger for deltagelse på kurset.

Indhold
På SMED kurset kommer vi i dybden med SMED-metoden, hvor vi bl.a. også kommer til at løse opgaver, så du er i stand til at gå i gang med SMED projekter, når du vender tilbage til din virksomhed. Vi kommer bl.a. igennem følgende hovedpunkter:
 • Introduktion til SMED – baggrund og metoden
 • Udførelse af SMED projekter – flaskehalse, involvering, og forankring
 • Træning i SMED – opgavearbejde
 • SMED og kobling til OEE
I slutningen af kurset kommer vi omkring OEE (Overall Equipment Efficiency) og hvordan tilhørende metoder og systemer kan integreres i SMED projekter. AN GROUP A/S har stor erfaring i at udvikle og implementere OEE-systemer kombineret med SMED tilgangen. I gennem kurset vil der løbende blive inddraget praktiske eksempler.

Udbytte
 
- For dig
Det du får med dig hjem er bl.a. følgende:
 • Grundig viden om SMED-metoden
 • En fremgangsmåde til at arbejde med SMED-projekter
 • Forståelse for koblingen mellem OEE og SMED
 • Dokumentation for din viden om SMED-metoden
- For din virksomhed
Med en medarbejder uddannet i SMED-metoden får virksomheden bl.a. følgende:
 • En medarbejder som er i stand til at forbedre markant på omstillingstiderne
 • En medarbejder som er i stand til at effektivisere produktionen
 • En motiveret sparringspartner
SMED & OEE – OMSTILLING UNDER 10 MINUTTER
   
SMED & OEE er åben for tilmeldinger Åben for tilmeldinger
SMED & OEE - venteliste Venteliste
SMED & OEE - lukket for tilmeldinger Lukket for tilmeldinger
Kursusdato
Sted
Pris
Tilmeld
18-19 Sep., 2017; 24-25 Okt., 2017; 6 Nov., 2017
SMED & OEE i Kbh åben for tilmeldinger Aarhus
6.900 kr. eks. moms.
Kontakt os på tlf.: 26 34 10 30
Mail: asl@angroup.dk
20-21 Sep 2017.; 26-27 Okt., 2017; 7 Nov., 2017
SMED & OEE København. åben for tilmelding KBH
6.900 kr. eks. moms.
Kontakt os på tlf.: 26 34 10 30
Mail: asl@angroup.dk

TILMELDING TIL KURSUS

Alle deltagere modtager et kursuscertifikat samt kopi af kursusmaterialet.

Kontakt:
Director Operational Excellence
Andreas Slavensky
Tlf.: 26341030
Mail: asl@angroup.dk

Pris
Kr. 6.900 eks. moms.

Inkluderet
SMED kursusmateriale
Kursuscertifikat
 
Tider
Daghold: Alle dage fra kl. 9.00 – 16.00

Byer
KBH
Aarhus

Varighed
 2 dage

Sprog
Åbne kurser: Dansk
Kontakt os i dag
Ønsker du mere information eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Andreas Slavensky på asl@angroup.dk eller
26 34 10 30
Referencer
CFO & HRM Manager
A very dedicated teacher - with great inspiration, valuable inputs and knowhow in relation to Lean Six Sigma. During classes the teacher was very open minded to any input from the students - and thereby we had many inspiring and valuable discussions about Lean & Six Sigma, theoretical as well as in practice. I believe I am speaking on behalf of all the students attending this course, that it had helped us all to improve our skills in Lean & Six Sigma.
Anthropologist & Chief "Nudger"
I marts-april 2012 havde jeg fornøjelsen af at deltage på kurset Lean Manager hvor underviseren mestrerede Lean filosofien solidt i både teori og praksis. Samtidige formåede underviseren at videreformidle metodologien krydret med velvalgte eksempler fra det virkelige liv – ofte egne oplevelser – på en måde, der gør stoffet levende og vedkommende. Undervisningen foregik på en befriende nede-på-jorden facon, der invitererede til givtig dialog og udveksling, samtidig med at deltageres egne erfaringer indenfor procesoptimering blev værdsat og perspektiveret i lyset af Lean. Jeg kan varmt anbefale AN Group A/S som undervisere, og jeg vil glæde mig til en mulighed for deltage i fremtidige kurser.
Procurement Manager
at EXHAUSTO A/S
AN Group A/S har fungeret som undervisere på Lean Manager uddannelsen og viste en stor evne til at formidle Leankoncepter og teori på en praktisk tilgængelig facon, gennem forståelige eksempler og en høj grad af involvering af de studerende, hvilket gjorde kurset meget unikt. En sjælden egenskab i en konsulent verden, der ofte er præget af overfladiske koncepter og smarte powerpoints. Underviseren videregav passioneret sin viden og erfaringer om Lean metoder og værktøjer, og går langt for at sikre forståelse for potentialet for varige forandringer gennem Lean. Dette parret med et højt ambitionsniveau, sikrer at man som studerende føler at man opnår fuldt udbytte af undervisningsforløbet
Lean Produktion kursus henvender sig til produktionsvirksomhed eller produktionslignede miljø
Copyright © AN GROUP A/S - All Rights Reserved.

CMS and webdesign.


HTML5 | CSS3